WEKO3
アイテム
Potential of seaweed utilization for greenhouse gas emissions reduction
https://doi.org/10.34556/0002000685
https://doi.org/10.34556/0002000685c3ab22cb-8849-4968-aa31-171528858e6e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | 国際農研デフォルトアイテムタイプ(フル)(1) | |||||||
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公開日 | 2025-02-03 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Potential of seaweed utilization for greenhouse gas emissions reduction | |||||||
言語 | en | |||||||
作成者 |
Wright, Jeffrey T.
× Wright, Jeffrey T.
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アクセス権 | ||||||||
アクセス権 | open access | |||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||
内容記述 | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
内容記述 | JIRCAS International Symposium 2022, Session 1:The Challenges of Artisanal Fisheries and Aquaculture in the Sustainable Food Systems Chairperson: NAKASHIMA Kazuo |
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言語 | en | |||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | Japan International Research Center for Agricultural Sciences (JIRCAS) | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_c94f | |||||||
資源タイプ | conference presentation | |||||||
出版タイプ | ||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||
ID登録 | ||||||||
ID登録 | 10.34556/0002000685 | |||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||
関連情報 | ||||||||
関連タイプ | isPartOf | |||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.34556/0002000675 | |||||||
関連名称 | Artisanal Fisheries and Aquaculture in the Sustainable Food Systems | |||||||
書誌情報 |
en : JIRCAS International Symposium Proceedings : Artisanal Fisheries and Aquaculture in the Sustainable Food Systems 巻 2022, p. 41-46, 発行日 2022-12 |
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会議記述 | ||||||||
会議名 | JIRCAS International Symposium 2022 : Artisanal Fisheries and Aquaculture in the Sustainable Food Systems | |||||||
主催機関 | Japan International Research Center for Agricultural Sciences (JIRCAS) | |||||||
開催期間 | 2022-11-22 | |||||||
開催会場 | Hitotsubashi Hall, National Center of Sciences Building | |||||||
開催国 | JPN |