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  1. アジアモンスーン地域の生産力向上と持続性の両立に資する技術カタログ
  2. ver. 3.0 (2024.11) [English Edition]

Maintaining an acidic condition can prevent liquefaction of fermented rice noodles

https://doi.org/10.34556/0002000878
https://doi.org/10.34556/0002000878
8db87315-f5e5-4236-95ff-de36664dfae6
名前 / ファイル ライセンス アクション
E40_JIRCAS_techcatalog_v3.0.pdf E40_JIRCAS_techcatalog_v3.0 (557.8 KB)
Item type 国際農研デフォルトアイテムタイプ(フル)(1)
公開日 2025-04-17
タイトル
タイトル Maintaining an acidic condition can prevent liquefaction of fermented rice noodles
言語 en
その他のタイトル
その他のタイトル Strategy for Sustainable Food Systems, MIDORI Technology Catalog for the Asia-Monsoon Region
言語 en
その他のタイトル
その他のタイトル Agriculture, Forestry and Fisheries Technology Catalog for the Asia-Monsoon region
言語 en
作成者 Japan International Research Center for Agricultural Sciences

× Japan International Research Center for Agricultural Sciences

en Japan International Research Center for Agricultural Sciences

Search repository
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
権利情報
権利情報 All rights to the information items contained in this technology catalog are reserved by the developers of the technologies or legitimate third parties. Distribution of copies, in whole or in part, is authorized provided the source is clearly stated, but the use of any item or modification of the item in other publications without prior written permission is prohibited. The source must be fully cited when referring to the technology described in this catalog.
主題
主題 Processing and distribution, Implementation, Fermented rice noodles, Food loss reduction
内容記述
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Maintenance of acidic condition (approximately pH 4) of fermented rice noodles can suppress the growth of amylase-producing bacteria, which cause liquefaction of the product under the postmanufacturing ambient storage conditions. This technique is effective for reducing food loss and waste.
言語 en
出版者
出版者 Japan International Research Center for Agricultural Sciences
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_3248
資源タイプ book part
出版タイプ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
ID登録
ID登録 10.34556/0002000878
ID登録タイプ JaLC
関連情報
関連タイプ isPartOf
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.34556/0002000833
関連名称 Technology Catalog Contributing to Production Potential and Sustainability in the Asia-Monsoon Region : Ver. 3.0
関連情報
関連タイプ hasVersion
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.34556/0002000832
関連名称 麺を酸性に保つことによる発酵型米麺の液状化の抑制
関連情報
関連タイプ references
識別子タイプ URI
関連識別子 https://www.jircas.go.jp/en/publication/research_results/2019_c01
関連情報
関連タイプ references
識別子タイプ URI
関連識別子 https://www.jircas.go.jp/ja/publication/kanomjeen
書誌情報 en : Technology Catalog Contributing to Production Potential and Sustainability in the Asia-Monsoon Region : Ver. 3.0

p. 40-40, 発行日 2024-11-13
位置情報
位置情報(自由記述) Thailand
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Ver.1 2025-04-17 04:21:56.801758
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